La Formació de l’equip, una constant en la gestió del CNCB

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils compleix amb el seu procés de qualitat de la ISO 9001, en el qual la formació és un dels puntals. D’aquesta manera i continuant amb la millora del servei als usuaris, el personal ha realitzat aquestes últimes setmanes dos nous cursos.

La totalitat de la plantilla s’ha format en RCP i DEA. Les sessions durant les quals ha durat el curs han servit per recordar coneixements sobre les parades cardiorespiratòries i les accions a dur a terme. El temps de reacció és essencial per salvar la vida de la víctima i els correctes passos i el seu ordre també.   

D’altra banda, l’equip de marineria ha realitzat un curs de millora de competències en anglès específic pel món nàutic. Es tracta d’un curs molt pràctic, on conversen gairebé tota l’estona i a més intercanvien experiències, podent enriquir les expressions i llenguatge a aprendre.

La formació s’ha dut a terme aquest mes de novembre aprofitant la baixada d’usuaris i la major disponibilitat del seu personal per poder seguir formant-se i ampliar així els seus coneixements.  

Facebook Comments

Deixa un comentari