Iker Múgica i Damià Galcerà fan pòdium a la 50a regata Vila de Blanes d’Optimist

Múgica, s’endú el bronze a la general mentre que Galcerà era vencedor en sub11. La regata, que s’ha disputat al Club Nàutic Blanes amb difícils condicions meteorològiques, era també la última N2 de la temporada. 

La 50a regata Vila de Blanes d’Optimist s’ha disputat aquest cap de setmana 10 i 11 de febrer amb la participació de més de 145 regatistes provinents de tot el litoral català repartits en dos grups. Els participants, però, només van poder realitzar dues proves, una per grup, el diumenge, ja que dissabte la pluja va impedir fer cap prova.

En el repartiment de premis pujava al pòdium Iker Múgica per recollir el seu trofeu com a tercer a la general. Damià Galcerà, en sub11, aixecava el trofeu de vencedor de la categoria.

La regata, última N2 de la temporada, ha servit per configurar l’equip català que disputarà la Copa d’Espanya d’Optimist a Alacant. Yago Alegret, Joan Domingo, Martin Megía i Iker Múgica han estat els seleccionats per la Federació Catalana de Vela.

La resta de l’equip de Cambrils participant a la 50a regata Vila de Blanes d’Optimist el formaven els regatistes Manuel Alegret, Hugo Ambrojo, Darío Alvaredo, Santi Bes, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Cristina Guillén, Irene Isasa, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez, Ernest Sevil, Alexandre Martí, Marcel Martí, Javier Megía, Lucas Montiu, Sergi Muñoz, Adriana Penas i Oriol Pujol. Tots ells van estar acompanyats pels seus entrenadors Santi Alberto, Leandre Garcia, Oriol Oliva i Jan Urquizu, sota la direcció d’Aleix Monmany, i que celebren els bons resultats que aconsegueixen setmana rere setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari