La Festa de la Vela de la FCV reconeix la qualitat del CNCB

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Entre les distincions especials s’hi trobava la de comodor de l’any per a Tomàs Rom. La Federació Catalana de Vela organitzava fa uns dies la Festa de la Vela, una celebració que reconeix els fruits aconseguits durant els anys 2022 i 2023. Del Club Nàutic Cambrils recollien guardó fins a set regatistes.

El Club Nàutic Cambrils participava el passat dimecres 31 de gener a la Festa de la Vela, organitzada per la Federació Catalana de Vela, a l’America’s Cup Experience de Barcelona, centre de divulgació oficial de la Copa America de Vela. En ella es reconeix l’esforç, el sacrifici i l’esperit competitiu dels navegants catalans i dels Clubs i de les Escoles de Vela que ho fan possible.

Entre les distincions especials, el Club Nàutic Cambrils rebia la de millor comodor de l’any per a Tomàs Rom. Cambrilenc i soci del CNCB des de fa 26 anys, Tomàs Rom porta tres anys a la Junta Directiva, amb una implicació i dedicació diària a la millora del CNCB en totes les seves àrees. I la Federació ha volgut reconèixer la seva feina incansable. 

Amb la conducció del presentador Quim Masferrer, es van lliurar els premis als millors navegants de l’any, es van donar les mencions especials, es van guardonar diferents clubs i es va distingir als regatistes amb èxits destacats. En el cas del Club Nàutic Cambrils, van rebre guardó Ricard Castellví, Joan Domingo, Joan Fargas, Laura Williams i els regatistes de creuer Ramon Cañellas, Cristina Cendra i Lluís Jordi.

Novament el Club Nàutic Cambrils s’ha vist recompensat pel treball del seu equip tècnic, encapçalat per Aleix Monmany i de l’esforç i constància dels seus regatistes.

Facebook Comments

Deixa un comentari