Iker Múgica, regatista del Club Nàutic Cambrils, recull el bronze al Campionat de Catalunya d’Optimist

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Martin Megía i Damià Galcerà han estat Subcampions de Catalunya sub13 i sub11 respectivament. El Campionat de Catalunya s’ha celebrat durant dos caps de setmana al Club Nàutic Vilanova.

Els regatistes d’Optimist del Club Nàutic Cambrils tornen amb molt bons resultats del Campionat de Catalunya, celebrat els dies 6, 7, 13 i 14 d’abril. En ell hi han participat 146 regatistes que han disputat set proves en total. El primer cap de setmana, amb molt de vent i forta onada, se’n van celebrar tres dissabte i tres diumenge. Ben diferent ha estat el segon cap de setmana, quan per falta de vent, dissabte no es podia celebrar cap prova i diumenge tan sols una per al grup or.

El campionat finalitzava amb l’entrega de premis, en la qual Iker Múgica aixecava el bronze absolut al pòdium. A més, s’ha aprofitat l’entrega de premis per fer el lliurament dels trofeus als millors del rànquing català. En aquest cas ell ha estat segon i el seu company d’equip, Joan Domingo, primer. Tots dos entren a formar part de la selecció catalana i disputaran la Copa d’Espanya d’Optimist a Almería del 28 d’abril a l’1 de maig. Del CNCB també han estat seleccionats Yago Alegret i Martin Megía. 

Per cert que aquest últim ha estat Subcampió de Catalunya sub13. Damià Galcerà ha estat Subcampió de Catalunya sub11. Lucas Montiu ha estat segon masculí al grup plata i Cristina Ruiz primera femenina sub13 al grup plata.

La resta d’equip cambrilenc el formavenManuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Santi Bes, Bruno Compte, Arturo Conchillo, Mateo Ferrer, Cristina Guillén, Irene Isasa, Alexandre Martí, Marcel Martí, Oriol Pujol, Javier Megía, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez i Ernest Sevil. Tots ells van estar acompanyats dels seus entrenadors Santi Alberto, Leandre Garcia, Miriam Oliva, Oriol Oliva i Jan Urquizu.

L’expedició del CNCB celebra els bons resultats, que són gràcies al treball i directrius del seu equip tècnic, encapçalat per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva.

Facebook Comments

Deixa un comentari