Joan Fargas i Miguel Garcia, regatistes del Club Nàutic Cambrils d’Ilca 4, queden segon i tercer absoluts a la regata Ça Llacuna-Vilamòbil de Vilanova

Félix Ramos i Roger Ramon també van recollir trofeu en la categoria sub16. Ho van fer després de dues jornades durant les quals es van disputar sis proves amb 50 regatistes d’Ilca 4 i 30 d’Ilca 6 de tot Catalunya.

El Club Nàutic Vilanova acollia aquest passat cap de setmana, 20 i 21 d’abril, la regata Ça Llacuna-Vilamòbil. Dissabte la jornada començava amb poc vent. Tot i així, es van realitzar tres proves. Diumenge la meteorologia va millorar, bufant més fort el vent i completant-se tres proves més. A la tarda es van lliurar els premis. En la categoria sub 16 Félix Ramos, del Club Nàutic Cambrils, era el vencedor, seguit de J. Carles Peña, del CN Garraf i Roger Ramon, també del CNCB, que recollia el bronze.

Pel que fa al pòdium absolut, Joan Fargas n’era subcampió i Miguel Garcia, tercer. Els dos, a més, també van rebre el trofeu en la categoria sub18 i en les mateixes posicions.

L’expedició del Club Nàutic Cambrils la completaven Andrea Dessard, Gisel Fontana, Pepe de Peñaranda, Dani Pérez i Àlvar Vila, acompanyats dels seus entrenadors Ricard Castellví i Sergi Sevil. Els bons resultats continuen acompanyant a l’equip de regates del CNCB gràcies a les directrius marcades per l’equip tècnic i el seu responsable, Aleix Monmany.

Facebook Comments

Deixa un comentari