Iker Múgica finalitza 5è al seu pas pel Campionat europeu d’Optimist i 3r amb la selecció espanyola

El regatista del Club Nàutic Cambrils torna de la ciutat grega de Thessaloniki molt satisfet. El cambrilenc va participar al Campionat europeu d’Optimist, celebrat del 15 al 21 de juliol, juntament amb els seus companys de la selecció espanyola, formada per quatre nois i tres noies.

Van ser cinc dies de competició i deu proves celebrades a les quals van prendre part 292 regatistes de 47 països. En categoria masculina, amb 166 participants, la delegació espanyola ha estat protagonista de principi a fi, ocupant dos dels tres esglaons del podi definitiu. Iker Múgica ocupava el cinquè lloc.

A més a més, l’equip espanyol aconseguia el bronze per països.

Ara Múgica continua entrenant cada dia per a la seva propera cita, que serà a Alacant per disputar el Trofeu Rodolfo Tomás del Club Nàutic de Xàbia, els dies 19 i 20 d’agost.