Promoció especial d’estiu a l’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils

És molta la gent que aprofita els mesos de juliol i agost per treure’s una titulació nàutica. A l’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ho posem ben fàcil. A més, aquest estiu estem de promoció i durant els mesos de juliol i agost tots els cursos estan al 10% de descompte.

El curs estrella continua sent la llicència de navegació. De fet a l’estiu es programen llicències tant entre setmana com els caps de setmana, de 8 a 14h i de 15 a 21h. Recordem que la llicència de navegació es pot aconseguir sense examen, amb tan sols dues hores de teoria i quatre de pràctiques. El seu preu actual és de 150€.

L’Acadèmia Nàutica del CNCB ofereix, a més de la Llicència de Navegació, el Patró de Navegació Bàsica, el Patró de Navegació d’Esbarjo, el Patró de Iot i el Capità de Iot. A més, ofereix un ampli ventall de pràctiques per completar les titulacions i iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los.

Enguany l’única convocatòria d’examen pel PER i PNB a la província de Tarragona es celebrarà el 30 de setembre. Per ella l’Acadèmia Nàutica del CNCB ha obert uns cursos especials de preparació que es realitzaran a partir del 25 d’agost i pels quals ja està oberta la inscripció.

Tota la informació de l’Acadèmia Nàutica del CNCB es pot consultar a la nova web, en la qual hi apareixien els cursos, pràctiques i calendari, a més de poder contractar-los en la mateixa web i tenir un espai personalitzat d’alumnes amb tota la documentació relacionada amb els cursos contractats.  

Per a més informació també podeu contactar a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com. També l’atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari