La inestabilitat i la pluja marquen l’últim cap de setmana de novembre

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Al llarg del divendres a la tarda la nuvolositat minvarà de Nord a Sud i el cel quedarà serè o poc ennuvolat arreu, si bé a partir del vespre hi haurà un lleuger augment dels núvols alts d’Oest a Est del territori. El divendres a la tarda el vent bufarà fluix i de direcció variable fins al vespre. La resta del dia predominarà el component d’Oest i Sud. No es descarta alguna precipitació feble. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, tot i que als punts de l’extrem Sud pujarà lleugerament. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar a la dels darrers dies.

El dissabte a la matinada el cel estarà poc ennuvolat per bandes de núvols alts, si bé també hi haurà alguns intervals de núvols baixos al terç Sud i quadrant Nord-Est que deixaran el cel mig i molt ennuvolat. Al llarg del matí, els núvols baixos s’estendran de Sud a Nord, alhora que minvaran els del quadrant Nord-Est i durant la tarda el cel quedarà molt ennuvolat o cobert al quadrant Nord-Occidental i poc ennuvolat a la resta. De fet, no es descarta alguna precipitació feble que s’estendrà a altres punts del quadrant Nord-Oest. En general, s’acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants. Al vespre, la nuvolositat augmentarà a la meitat Oest on també quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Finalment, diumenge el cel estarà molt ennuvolat o cobert de matinada i fins a primera hora del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà en general d’Oest a Est i el cel quedarà poc ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades on el cel quedarà, localment, molt ennuvolat o cobert. De matinada s’espera precipitació arreu que es desplaçarà d’Oest a Est del territori. A partir de llavors, s’espera algun ruixat, d’intensitat feble, localment moderat a punts del quadrant Nord-Est. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La visibilitat serà regular, puntualment dolenta de matinada, si bé al llarg del matí millorarà progressivament i quedarà bona en general. Bufarà vent de component Nord i Oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts a la vall de l’Ebre.

Facebook Comments

Deixa un comentari