Joan Domingo, regatista del Club Nàutic Cambrils, finalitza subcampió de la Copa d’Espanya d’Optimist

El jove regatista es classifica, després dels bons resultats de la temporada, pel Mundial d’Optimist, juntament amb el seu company d’equip Iker Múgica. La Copa d’Espanya s’ha disputat a Almeria des de dilluns 29 d’abril i fins dimecres 1 de maig, amb 155 regatistes.

El Club de Mar Almería ha estat la seu de la Copa d’Espanya d’Optimist. Un campionat marcat pel fort vent. I és que de les tres jornades programades, només es va poder navegar dimarts 30 d’abril, celebrant-se tres proves i tancant així els pòdiums.

Joan Domingo, regatista del Club Nàutic Cambrils, només va necessitar aquestes tres proves per situar-se segon i aixecar així el seu trofeu de Subcampió de la Copa d’Espanya. Un resultat que es suma als aconseguits al llarg de la temporada i que li donen la clau per participar a Mundial d’Optimist, que es celebrarà a Mar de Plata, Argentina, del 5 al 15 de desembre. Ell no és l’únic regatista del Club Nàutic Cambrils que hi prendrà part. El CNCB celebra classificació també d’Iker Múgica, gràcies a la seva trajectòria en els darrers mesos.

En la Copa d’Espanya, i de la mà de la selecció catalana de la Federació Catalana de Vela, també hi van participar els regatistes del Club Nàutic Cambrils Yago Alegret i Martin Megía, acompanyats del seu entrenador Leandre Garcia. Tots ells celebren els bons resultats de l’equip i es demostra un cop més la feina constant de l’equip tècnic, dirigit per Aleix Monmany.

Facebook Comments

Deixa un comentari