El varador del Club Nàutic Cambrils treballa a ple rendiment

La feina no s’atura als 9000 metres quadrats de varador del Club Nàutic Cambrils. De fet els mesos de març i abril d’aquest any han superat les xifres d’embarcacions i treballs en el mateix període que els anys anteriors. Semac, l’actual gestor des de fa tres anys, fa un balanç molt positiu de l’actual moment.

El varador del CNCB creix mes rere mes. Una de les claus és la campanya comercial que s’ha fet en ports sobretot de les Illes Balears i que està donant els seus fruits amb un gran volum d’embarcacions que estan ara a Cambrils. Allà hi ha falta d’espai per la gran quantitat d’embarcacions que hi ha i en aquests moments el varador de Cambrils és una de les seves solucions més competitives.

La previsió és mantenir un fort nivell durant tot l’any, ja que a partir d’ara es començaran a cobrir les necessitats dels socis del Club Nàutic Cambrils i dels amarradors de la zona, i que són, sobretot, manteniments i reparacions d’avaries. De fet els socis compten amb un servei preferent i importants descomptes sobre les tarifes normals, i que van del 20% al 65% depenent del servei.

Un altre dels seus clients habituals és la flota pesquera del Port de Cambrils. A les seves embarcacions se’ls hi fan sobretot varades i manteniment.

Rellevants són també les tasques d’assistència a emergències que també es duen a terme les ocasions en les quals s’ha donat el cas.

Les feines més demandades són la neteja de fons i pintura, tasques de manteniment mecànic i revisions. Una de les curiositats que es poden veure aquests dies són vàries carpes que alberguen al seu interior embarcacions a les quals se’ls hi fa pintura total. Per aquestes feines, s’han muntat unes carpes amb una atmosfera més neta, que respecta la temperatura necessària i amb un sistema de filtratge de l’aire que entra i surt.

Un dels elements diferenciadors del varador de Cambrils, segons Agustí Sánchez, gerent de Semac, a més de l’alta qualitat dels professionals que hi treballen, és el fet que és un varador obert als altres industrials externs, que poden venir a realitzar les seves tasques pels seus clients sense cap tipus de restricció. A més, es troben amb un ambient on, en general, tots els industrials col·laboren, per tal que el client tingui un servei integral per la seva embarcació.

L’horari actual del varador del Club Nàutic Cambrils és de 9 a 13h i de 15 a 19h i els caps de setmana de 9 a 17h. A partir del mes de juny i fins al setembre, el cap de setmana també tancarà a les 19h.

Facebook Comments

Deixa un comentari