Joan Domingo, regatista del Club Nàutic Cambrils, vencedor de la 2a Golden Coast Regatta

El CNCB tanca de manera esplèndida la 2a edició de la seva regata internacional. La competició s’ha disputat en tres dies, 8, 9 i 10 de setembre, amb més de 150 participants de sis països. Martín Megías, del Club Nàutic Cambrils, s’enduia el trofeu de segon sub11 masculí i la Copa al millor Club de la regata ha estat pel Club Nàutic Cambrils.

Els més de 150 regatistes participants a la 2a Golden Coast Regatta han gaudit de valent durant els tres dies de competició. Tot estava a punt divendres per la primera sortida, que es donava a les 12 del migdia. Primera jornada en la qual es completaven les tres proves previstes.

Dissabte i diumenge, seguint el programa, també se’n celebraven tres cada dia, amb un vent suau, de màxim sis nusos, però que es va mantenir.  

Poc després de les quatre de la tarda de diumenge començaven a arribar els participants a terra. A les sis s’ha celebrat l’entrega de premis. Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils, pujava a l’escenari acompanyat per Aleix Rom, delegat territorial d’esports de la Generalitat; Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils; Camí Mendoza, regidora d’esports de l’Ajuntament de Cambrils; Anton Callau, secretari de la Junta Directiva del CNCB; Darío Alvaredo, membre de la Junta Directiva del CNCB i Claus Gunslev, gerent del Club Nàutic Cambrils.

Començant per la categoria dels més petits, els guanyadors van anar pujant al pòdium. Finalment s’arribava als guanyadors absoluts. Joan Domingo, del Club Nàutic Cambrils, n’era el vencedor, seguit per Pepe Garcia, del Real Club Náutico de Barcelona i de Blanca Ferrando, del Real Club Náutico de Valencia. Domingo anteriorment recollia el trofeu de primer en sub16 masculí.

Del Club Nàutic Cambrils també obtenia trofeu Martín Megías, que quedava segon sub11 masculí. 

Finalment s’ha entregat la Copa al millor Club de la regata, que en aquest cas ha anat al club local, el Club Nàutic Cambrils.

La jornada ha acabat amb un dels moments més esperats, el sorteig d’un Optimist. El guanyador ha estat Ulises Cervera del Club Nàutic Vilanova.

L’equip del Club Nàutic Cambrils estava format per Manuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Santi Bes, Bruno Compte, Joan Domingo, Arturo Conchillo, Damià Galcerà, Albert Gimeno, Martina Graus, Cristina Guillén, Irene Isasa, Oliver Jabalera, Alex Martí, Marcel Martí, Javier Megía, Martín Megía, Lucas Montiu, Iker Múgica, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Stel·la Pregonas, Oriol Pujol, Joris Rubio, Álvaro Sáez, Carlota Sáez, Néstor Sáez, Ernest Sevil i Anna Simó, amb Leandre Garcia, Lucía Gascón, Oriol Oliva i Jan Urquizu com a entrenadors.

Una trentena de persones, entre organització, voluntaris i oficials, han fet possible 2a Golden Coast Regatta, que espera tornar l’any vinent amb la mateixa il·lusió i bona competició.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari