Joan Domingo, subcampió d’Optimist G1 en la 20a Atena Regata de l’Escala

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Joan Domingo, s’ha proclamat subcampió en el Grup G1 d’Optimist durant l’Atena Regata celebrada al Club Nàutic l’Escala. Durant la jornada de diumenge, amb marinada d’entre 10 i 13 nusos d’intensitat, es van poder completar sis proves per totes les classes participants. Domingo es situava només a dos punts de distància del campió de la categoria assegurant la seva posició al podi d’Optimist G1. El basc Adriano Vázquez es va proclamar guanyador, mentre que  Daniel García, de la Casa del CN El Masnou, s’adjudicava la tercera plaça.

Al voltant de 150 regatistes han pres part en la vintena edició l’Atena Regata 2021 celebrada els dies 4 i 5 de setembre al Club Nàutic l’Escala amb molt bones condicions meteorològiques, tot i la intensa pluja de la nit de divendres a dissabte. Els guanyadors absoluts de la regata han estat Adriano Vázquez del Club Náutico Hondarribia, en Optimist G1; Agnès Hadzi del Club Nàutic El Balís, en Optimist G2; i el navegant local de la classe Laser Vicenç Batlle.

En representació del CNCB han participat a l’Atena Regata Joan Fargas, Miguel Garcia, Pepe Peñaranda, Daniel Pérez, Gisel Fontana, Félix Ramos, Joan Domigo, Roger Ramon, Joan Gil, Iker Múgica, Dario Alvaredo, Elena López e Irene Isasa.

Facebook Comments

Deixa un comentari