Santi Alberto guanyador d’ILCA 6, Lucía Gascón guanyadora d’ILCA 6 femení i Joris Rubio segon d’Optimist G2 a la Setmana de la Vela Catalana

El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs ha estat l’escenari de la Setmana de la Vela Catalana on els esportistes del Club Nàutic Cambrils han fet un gran paper. El regatista del CNCB Santi Alberto s’ha proclamat guanyador en ILCA 6. El regatista va arrencar molt motivat durant la primera jornada i això el va ajudar a posicionar-se al capdavant durant les diferents proves. En la segona jornada va saber recuperar-se ràpidament d’una sortida complicada i en la cinquena prova del campionat va marcar la flota passant primer totes les boies a excepció de la darrera, que va passar segon per marcar a qui el seguia. També en ILCA 6, Lucía Gascón s’emportava la victòria de la classificació femenina i acabava en desena posició, Alberto Conchillo 22è i Álvaro Malo 26è. 

En Laser 4.7 Laura Williams i Ariadna Ferrer han quedat en 14ª i 17ª posició respectivament, una categoria en la qual Alejandro Ferrero acabava 26è i Mariana Guinart 33ª.

Per altra banda, tres regatistes del CNCB s’han situat entre els deus primers en Optimist G1. Sergi Muñoz aconseguia la quarta posició de la categoria, mentre que Gonzalo Alberto era setè i Cristina Guillén desena. En Optimist G2, Joris Rubio es proclamava segon i Martina Garcia, acabava en sisena posició.

Sandro Portune (CN Salou) i Gerard de Sòria (CN Garraf) han estat els guanyadors absoluts del Gran Premi Generalitat de Catalunya de Vela Lleugera i Optimist, respectivament, de la XXXIII edició de la Setmana de la Vela Catalana.

La gran festa de la Vela Catalana s’ha celebrat el 4 i 5 de setembre en aigües de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La cita esportiva ha comptat amb la participació de més de 150 regatistes d’una vintena de clubs d’arreu de Catalunya. La climatologia i el vent suau han permès celebrar les diferents competicions sense problemes i gaudir d’una gran festa per tots els participants.

La regata ha estat organitzada pel Club Nàutic Hospitalet–Vandellòs i per la Federació Catalana de Vela, amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la localitat.

Facebook Comments

Deixa un comentari