Jornades de promoció de la Vela Accessible al Club Nàutic Cambrils

El Club Nàutic Cambrils i la Fundació La Caixa posen en marxa les Jornades de promoció de la Vela Accessible. L’objectiu de les jornades, que es realitzaran el proper mes de desembre, és apropar els beneficis i plaers del mar i la nàutica a tothom, amb independència de les seves condicions físiques o psíquiques. Amb aquestes jornades el Club continua apostant per la promoció de l’esport de vela a persones amb discapacitats, tal i com ha vingut fent des de l’any 2016 en col•laboració amb la Fundació Cruyff amb les Jornades de Vela amb família.

Des del Club posem en marxa aquesta iniciativa per tal de donar la oportunitat a aquells que ho desitgin de gaudir de navegar a vela en família fomentant el respecte al medi marí, el treball en equip i l’aprenentatge de les tècniques bàsiques de navegació.

L’activitat consistirà en un Bateig de Mar que es podrà realitzar els dies 1, 2, 6, 7, 8 i 9 de desembre a les instal•lacions del Club Nàutic. Els participants que podran formar part d’una veritable tripulació de fins un màxim de 5 tripulants navegaran, acompanyats per instructors titulats i federats, fins al Cap Sant Jordi.

La jornada s’iniciarà a les 10h del matí amb la presentació de l’activitat. De 10.30h a 12.30h es realitzarà l’exercici de navegació. De 12.30h a 13.00h es farà la recollida i el tancament de l’activitat. Tots aquells interessats poden fer-nos arribar un correu electrònic a info@clubnauticcambrils.com

Facebook Comments

Deixa un comentari