Pas endavant del CNCB amb el projecte pilot de Vela Accessible

El passat dissabte al matí, el CNCB va donar el tret de sortida al projecte pilot de Vela Accessible amb la finalitat que les persones amb algun tipus de discapacitat puguin conèixer el món de la vela i els esports nàutics. De la mà de la Fundació Johan Cruyff i la Fundació La Caixa, set joves del Club Esportiu Alba de Reus acompanyats d’un monitor van practicar i conèixer el món de la vela per l’entorn del Port de Cambrils.
El projecte, que comença ara i tindrà continuïtat al llarg de l’estiu i la tardor tindrà un total de 5 sessions d’entrenaments, sessions obertes de vela integrada; vela accessible i té la vista posada en la celebració d’una regata a Cambrils el 16 de novembre.
Entre aquest seguit d’activitats, l’equip de Vela accessible del CNCB participarà el pròxim 7 de juny a l’Open Day de la Fundació Johan Cruyff. Just al dia següent, també estarà present al Campionat de Catalunya de Vela Accessible que se celebrarà a Blanes amb la finalitat de compartir experiències amb altres clubs del territori.

Facebook Comments

Deixa un comentari