La 44a regata de Creuers Los Roques es celebrarà els dies 23 i 24 d’octubre

La competició més antiga del Club Nàutic Cambrils torna amb ganes aquest mes. La tradicional regata de creuers Los Roques no es va poder celebrar l’any passat a causa de la situació de pandèmia arran del Covid. Aquest any, però, no es vol deixar passar l’ocasió de poder gaudir d’ella i es prepara amb molta il·lusió.

Es celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre i serà puntuable per la Copa Catalana Zona Sud ORC. Dissabte es celebrarà la travessa fins al Far de Tortosa i diumenge es farà un recorregut Sobrevent/Sotavent.

Les inscripcions ja es poden realitzar a la web del Club. Els drets de inscripció seran de 20€ per tripulant, 15€ per als socis del Club Nàutic Cambrils. A més, les embarcacions participants tindran amarrador gratuït una setmana abans i una setmana després de la celebració delaregata.

La competició començarà dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les 12h donar el senyal de la primera prova, la travessa fins el Far de Tortosa. Diumenge la jornada tindrà l’inici a les 11h amb una única prova.

A les cinc de la tarda està prevista l’entrega de premis, que premiarà els tres primers.

Facebook Comments

Deixa un comentari