L’embarcació Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas, vencedora de la regata Rei en Jaume de Salou i de la regata Desafiament de Tarragona

L’embarcació del Club Nàutic Cambrils Món de l’Ona II està d’enhorabona últimament. Tres victòries en les darreres setmanes. A banda de guanyar Los Roques a Cambrils, també es va fer amb la victòria a la regata Rei en Jaume Costanera del Club Nàutic Salou els dies 22 i 23 d’octubre.

I el diumenge 6 de novembre s’enduia l’or a la regata Desafiament, organitzada pels clubs nàutics de Vilanova, Torredembarra, Tarragona i Cambrils. Una única jornada en la qual hi van competir 52 embarcacions de les classes ORC i Promoció. L’embarcació cambrilenca Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas, es proclamava guanyadora en ORC després d’un recorregut en triangle i que va durar una hora i mitja. Tot plegat en una jornada de diumenge que es va iniciar amb vent fluix que va anar pujant fins als 10 nusos.

També en ORC, van participar-hi les embarcacions del Club Nàutic Cambrils, Bonadventure i Celràs.

Pel que fa a la classe Promoció, hi van participar l’Ave Phoenix i el Silandeiro. Cal destacar que la tripulació de l’Ave Phoenix estava formada per nou regatistes d’Optimist del CNCB: Joan Domingo, Àlex Martí, Marcel Martí, Oriol Pujol, Félix Ramos, Adriana Penas, Gisele Fontana, Manuel Alegret, Joris Rubio i Maria Vilanova. Aleix Monmany, director esportiu del CNCB, en va ser el patró. Una molt bona experiència per als nou joves, que esperen repetir en pròximes competicions.

Facebook Comments

Deixa un comentari