Iker Múgica, vencedor del Gran Premi d’Andorra d’Optimist del Club Nàutic d’Arenys de Mar

El també regatista del Club Nàutic Cambrils, Àlvar Vila, pujava al pòdium per recollir el bronze masculí sub16 al Gran Premi d’Andorra, sent cinquè a la general.

Quatre esportistes de l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils han viatjat aquest cap de setmana fins a Arenys de Mar per disputar el 33è Gran Premi d’Andorra, una regata que ha reunit esportistes de les classes d’Optimist, Ilca i 420. Iker Múgica guanyava en la classe Optimist i aixecava el trofeu com a vencedor absolut i també com a primer sub16. Per la seva banda Àlvar Vila, pujava també al pòdium en tercera posició masculina sub16. Vila, a més, va finalitzar la competició cinquè a la general. Completaven l’expedició cambrilenca Pepe Peñaranda i Sergi Muñoz.

Dins la classe Optimist 110 regatistes han competit al Gran Premi d’Andorra del CN Areny de Mar. El poc vent de la jornada de dissabte permetia celebrar només una prova, mentre que diumenge la situació va canviar i arribant fins a 12 nusos es van poder celebrar quatre proves.

Facebook Comments

Deixa un comentari