La regatista del Club Nàutic Cambrils Miriam Oliva es proclama Campiona d’Espanya de J70 juntament amb la tripulació del Mar Natura

Els també regatistes del CNCB Món Cañellas i Alberto Guillén aconsegueixen el Subcampionat amb el Bodega Can Marlès.

L’esportista del Club Nàutic Cambrils, Miriam Oliva, s’ha fet amb la primera posició al Campeonato de España de J70 celebrat els dies 10, 11 i 12 de juny al Real Club Náutico Dénia. Han estat tres dies de regates que van començar divendres amb dues proves i un vent d’entre 10 i 15 nusos. Mateixa situació meteorològica dissabte, jornada en la qual es van disputar quatre proves. Finalment, en la jornada de diumenge els equips participants van poder celebrar dues proves amb menys vent, d’entre 6 i 10 nusos.

Cal destacar que en la primera prova, el Mar Natura, amb Luís Bugallo com a patró, ja havia guanyat el Campionat. Miriam Oliva, ja havia navegat amb aquest equip però no amb aquesta embarcació i torna molt satisfeta i amb ganes de seguir.

D’altra banda, els regatistes del Club Nàutic Cambrils, Món Cañellas i Alberto Guillén recollien el trofeu de Subcampions de J70 amb l’equip del Bodega Can Marlès. Tots dos celebraven els bons resultats i tancaven satisfets i contents la seva actuació durant els tres dies que ha durat el Campeonato de España a Dènia.

Facebook Comments

Deixa un comentari