El Club Nàutic Cambrils organitza una jornada d’iniciació a la navegació en el marc del Marina Day impulsat per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics

El passat dissabte 11 de juny al CNCB es van poder realitzar activitats nàutiques i fer sortides en embarcacions de vela. Cambrils va ser un dels trenta ports catalans que van unir-se a la iniciativa oferint diferents activitats gratuïtes amb l’objectiu d’apropar a tots els ciutadans als ports esportius i al mar.

El Marina Day es reprenia el passat 11 de juny després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia. El Club Nàutic Cambrils va organitzar per l’ocasió una jornada d’iniciació a la navegació a bord de l’embarcació Ave Phoenix del Club. En ella, les persones que s’hi van inscriure, van aprendre els conceptes bàsics, tant des de terra com a l’aigua, per tal d’iniciar-se a la navegació.

Per altra banda, al llarg de la jornada, des de la zona esportiva del CNCB es va poder practicar caiac i SUP de manera gratuïta. A més, es van fer sortides amb diferents embarcacions de vela.

A més, totes aquelles persones que van gaudir de les propostes del Marina Day, també van poder conèixer les instal·lacions del Club i obtenir informació sobre les activitats d’estiu que arrenquen el pròxim 27 de juny i els diferents cursos que ofereix l’Acadèmia Nàutica del CNCB.

El Marina Day va ser una molt bona oportunitat per gaudir del mar i apropar-se a la pràctica dels esports nàutics.

Facebook Comments

Deixa un comentari