La 2a Travessa Solidària Swim for ELA omplirà el CNCB de solidaritat el 29 d’abril

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Amb l’objectiu de recaptar fons per la investigació contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, torna la Travessa Solidària Swim for ELA, organitzada per l’associació Swim for ELA. A un mes per la seva celebració, ja hi ha una vintena d’equips inscrits per cobrir els 23km en aigües obertes entre el port esportiu de Calafat de l’Ametlla de Mar, passant per la cova del llop marí de l’Hospitalet de l’Infant, fins a la meta al port de Cambrils. El temps per dur a terme el desafiament serà de 9 hores i al llarg de tota la travessa, els equips estaran acompanyats per embarcacions del CNCB, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i l’Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant, a més de diverses empreses nàutiques de la zona. Cada equip té la missió d’aconseguir un mínim de 500€.

Durant la jornada del 29 d’abril, el Club Nàutic Cambrils oferirà la possibilitat de sortir a mar en embarcacions de vela lleugera a preus especials i s’habilitarà un espai a les instal·lacions del Club per entitats solidàries. Així mateix, diverses empreses presents al Club oferiran la possibilitat de realitzar activitats aquàtiques. Els diners recaptats a través d’aquest repte esportiu i de les activitats complementàries els recollirà l’associació Swim for ELA. Aquesta els repartirà a les entitats triades en el sopar que celebrarà el 4 de novembre.

El Club Nàutic Cambrils manté la seva implicació en l’organització d’aquesta iniciativa, que sorgeixen gràcies a l’impuls i el treball conjunt amb l’associació Swim for ELA, l’Ajuntament de Cambrils, Malalts d’Aigua, Clos Galena i Upside Down Challenge.

Facebook Comments

Deixa un comentari