L’Acadèmia Nàutica del CNCB estrena nova web

El nou espai, més modern i dinàmic, permet contractar els diferents cursos i pràctiques directament. D’altra banda, l’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ja té en marxa els cursos d’aquest 2023 i publicat el seu calendari, que es pot consultar a la web. Aquesta permet un accés personalitzat a l’alumne.

L’Acadèmia Nàutica del CNCB estrena nova web on trobar tota la informació relacionada amb els cursos, pràctiques i calendari, a més de poder contractar-los en la mateixa web i tenir un espai personalitzat d’alumnes amb tota la documentació relacionada amb els cursos contractats.  

També hi apareixien les darreres notícies sobre l’Acadèmia Nàutica del CNCB i les promocions que se’n fan.

Pel que fa als cursos, ja estan en marxa, tant de manera presencial com en línia. I és que, arran de la pandèmia, el CNCB va començar amb la formació en aquesta modalitat, donant resposta a les necessitats de molts alumnes i ampliant l’àmbit territorial. I continua per la seva bona acceptació.  

El curs estrella continua sent la llicència de navegació. Cada mes s’obren noves dates, gràcies a la gran demanda que té. Habitualment es programen un cap de setmana al mes, de 8 a 14h. Recordem que la llicència de navegació es pot aconseguir sense examen, amb tan sols dues hores de teoria i quatre de pràctiques i té un preu de 165€.

L’Acadèmia Nàutica del CNCB ofereix la Llicència de Navegació, el Patró de Navegació Bàsica, el Patró de Navegació d’Esbarjo, el Patró de Iot i el Capità de Iot. A més, ofereix un ampli ventall de pràctiques per completar les titulacions i iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los.

Per a més informació també podeu contactar a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com. També l’atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari