L’Acadèmia Nàutica del CNCB obre dos cursos especials preparatoris per a l’examen de Tarragona

L’única convocatòria d’examen pel PER i PNB a la província de Tarragona d’enguany es celebrarà el 30 de setembre. Per ella l’Acadèmia Nàutica del Club Nàutic Cambrils ha obert uns cursos especials de preparació que es realitzaran a partir d’aquest divendres 25 d’agost de forma presencial i a partir del 4 de setembre en línia.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com. També l’atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

D’altra banda, continuem amb la promoció d’estiu i tots els cursos estan al 10% de descompte.

Tota la informació de l’Acadèmia Nàutica del CNCB es pot consultar a la nova web, en la qual hi apareixien els cursos, pràctiques i calendari, a més de poder contractar-los en la mateixa web i tenir un espai personalitzat d’alumnes amb tota la documentació relacionada amb els cursos contractats.  

El curs estrella continua sent la llicència de navegació. L’Acadèmia Nàutica del CNCB ofereix, a més, el Patró de Navegació Bàsica, el Patró de Navegació d’Esbarjo, el Patró de Iot i el Capità de Iot. També ofereix un ampli ventall de pràctiques per completar les titulacions i iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los.

Uns cursos que es realitzen durant tot l’any. I és que a Cambrils, naveguem els 365 dies de l’any!

Facebook Comments

Deixa un comentari