Gairebé 400 alumnes ja han passat pels cursos del Club Nàutic Cambrils d’aquest estiu

Casal de Mar, cursos de vela, estades nàutiques, cursos de creuer i de windsurf omplen els dies de l’estiu al CNCB. Des que van començar, a finals de juny, esport i diversió es donen de la mà i la zona de la secció esportiva no atura el moviment en tot el dia.

A partir dels 4 anys amb el Casal de Mar i sense límit d’edat sobre una taula de windsurf o en una embarcació de vela, el CNCB proposa una àmplia oferta de diferents modalitats i horaris.

Amb el Casal de Mar, al llarg de tot l’estiu, els petits i petites, de 4 a 7 anys, descobreixen el  món nàutic mentre es diverteixen i practiquen esport i tallers. El Casal del CNCB ha planificat activitats de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h, oferint també la possibilitat de servei de menjador.

Per altra banda, per a grups d’entre 8 i 16 anys, realitza les estades nàutiques per viure la versió més divertida del mar realitzant vela, caiac, banana o SUP. Activitats pensades també de dilluns a divendres en horari de matí i amb opció de servei de menjador. 

També es dona inici a una nova edició dels cursos d’estiu del CNCB amb activitats per tots els públics. Els cursos de vela lleugera per infants a partir de 7 anys i per adults que poden realitzar-se de dilluns a divendres en horari de matí o tarda, o bé, en dividint-ho en dos caps de setmana.  El windsurf serà també protagonista amb cursos per tothom, a partir de 8 anys, en horari de tarda al llarg de les setmanes d’estiu.


A més, des del Club s’ofereixen cursos de creuer a partir dels 16 anys, tant per iniciar-se en aquesta pràctica com per perfeccionar els coneixements previs. En aquest cas, el curs pot realitzar-se entre setmana o dividir-lo també en dos caps de setmana.

El CNCB ofereix fins l’1 de setembre activitats per gaudir de l’aire lliure i el bon temps divertint-se, aprenent i fent esport. Un gran ventall d’opcions per respirar aire pur, saltar a l’aigua i aprofitar l’oportunitat que ens donen els esports nàutics. Opcions per a tots els gustos i edats que ja han començat i que s’allargaran fins al mes de setembre. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web del Club Nàutic Cambrils. A més, s’ofereixen preus especials en funció del nombre de setmanes d’inscripció a les activitats. A més, els socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils compten amb descomptes especials per  totes les activitats.

Podeu consultar totes les activitats i fer les inscripcions a la web.

Facebook Comments

Deixa un comentari