Trobades Socials de Creuers cada mes de l’any

El Club Nàutic Cambrils continua aquest 2022 amb les Trobades Socials de Creuers cada mes. La primera cita d’aquest esdeveniment a vela es celebrarà el proper diumenge 16 de gener.

L’objectiu d’aquestes sortides, organitzades per la Secció Esportiva, és que tothom navegui en creuer, gaudint així de l’ambient i l’experiència. Són travesses destinades a la iniciació en el món de les regates per tal d’animar-se en un futur a poder-ne participar.

En elles es realitzen dos tipus de recorreguts, o bé travesses al voltant del Golf de Sant Jordi amb una distància de fins a 10 milles o bé un circuit de Sobrevent-sotavent. Tot depenent del vent que bufi aquell dia.

A més, a través de l’Acadèmia Nàutica i de la Secció Esportiva del CNCB s’organitza la Borsa de Tripulants, donant la possibilitat de poder participar si no es té embarcació pròpia.  

El funcionament és senzill. Per inscriure’s només cal trucar a l’oficina al telèfon 977360531 o escriure un correu electrònic a: esportiva@clubnauticcambrils.com. L’únic requisit és ser major de 16 anys i no és necessària cap titulació nàutica.

Les regates s’inicien amb la reunió de patrons i una mica de sessió teòrica davant del Barlovento a les 10h per després sortir a l’aigua i tornar a les 14h. L’activitat té un cost de 20€, amb descompte per als socis del CNCB. L’assignació a les embarcacions anirà a criteri del responsable de la Secció Esportiva.

Amb les Trobades Socials de Creuers es manté el compromís del Club Nàutic Cambrils d’obrir les activitats al màxim d’aficionats possible per fomentar la passió per la nàutica.

Facebook Comments

Deixa un comentari