El CNCB acomiada 2021 celebrant la represa de l’activitat i encara el nou any amb optimisme

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils tanca aquest 2021 amb satisfacció per haver pogut avançar en els treballs de millora de les instal·lacions i també per haver pogut oferir els seus serveis amb gairebé total normalitat. La situació derivada de la pandèmia ha marcat la planificació d’esdeveniments i activitats al Club. Tot i això, l’equip del CNCB ha treballat intensament per poder mantenir l’activitat al màxim seguint totes les pautes marcades per les autoritats sanitàries en cada moment.

Seguint amb la planificació de remodelació, al llarg del segon trimestre de l’any s’han executat les obres de l’edifici de marineria i dels lavabos de Llevant. Tots dos espais s’han renovat completament i compten ara amb un disseny modern, funcional i que afavoreix l’ús d’energia solar. Una de les novetats més importants d’aquest 2021 al Club ha estat la col·locació i posada en funcionament del nou Travel del varador, amb una capacitat de càrrega màxima de 150 tones i tecnologia puntera. Això ha permès oferir un millor servei als usuaris i posicionar al Club com una port destacat per la capacitat de les noves instal·lacions. En aquest sentit, s’està treballant intensament per obtenir les llicencies necessàries per poder continuar amb les obres previstes al pla de millora. 

Entre les millores destacades hi ha també la instal·lació d’una nova caseta de control de marineria de la zona de Ribera que ofereix servei les 24 hores del dia i l’ampliació del nombre de les plataformes per a motos d’aigua, a més de la reducció del lloguer de les mateixes. Es respon així a la demanda creixent d’ús d’aquest tipus d’embarcacions en els últims estius i s’ofereix més comoditat a socis i transeünts. En els darrers mesos, el Club ha fet també un gran esforç per millorar la seguretat i els processos de manteniment de tots els espais. En la mateixa línia, aquest 2021 el Club ha recuperat el servei del restaurant amb una aposta pel producte local i la cuina de qualitat. Aquest servei s’ha de sumar al del Barlovento que, per segona temporada sota la direcció actual, treballa per refermar la seva  proposta.

Pel que fa a la gestió administrativa del Club, es continua en la línia de millora de la solvència econòmica de l’entitat i un any més, es tanca l’exercici amb superàvit. Fet que revertirà en millores per als socis i sòcies al llarg dels propers mesos.

En l’àmbit esportiu, el Club Nàutic Cambrils ha acollit el Campionat de  Catalunya d’Optimist G1 i G2, la regata XIX Vent de Dalt, la XV regata Cambrils a Bon Port, la XLIV regata Los Roques i el XV Trofeu Costa Daurada. A nivell esportiu, és un orgull pel Club Nàutic Cambrils la bona feina de tot els  equips i els grans resultats aconseguits enguany. Amb un treball i esforç constants, els nostres esportistes han sumat experiències i 65 podis en les competicions celebrades arreu d’Espanya.

L’Acadèmia Nàutica del CNCB ha mantingut la línia encetada a l’inici de la pandèmia oferint l’opció de  realitzar cursos en línia i ha reprès les pràctiques presencials. Tot plegat, ha tingut una gran acollida i l’Acadèmia ha tancat l’any amb, pràcticament, un 50% més d’alumnes que l’any anterior. Coincidint amb l’època de més afluència de visitants, el Club ha ofert durant l’estiu els cursos habituals a l’Escola. A aquesta oferta de cursos s’hi ha sumat aquest any la possibilitat de practicar esports aquàtics a la Base Nàutica del CNCB, situada a la platja del Regueral durant l’estiu.

Per altra banda, l’Acadèmia del CNCB i l’Escola de Vela han programat les trobades socials de creuers un cop al mes amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de la nàutica. A més, el Club ha organitzat un any més l’Easter i el Winter Camp reunint a 140 participants, una iniciativa més dirigida als més petits per afavorir el seu contacte amb la nàutica i fomentar la pràctica esportiva al mar. Al llarg d’aquest 2021, més de dos mil alumnes de grups escolars han participat en aquestes activitats organitzades pel CNCB.

El CNCB ha acollit també aquest 2021 el concurs Interclubs de Pesca Curricà Coster i el concurs de Pesca del Calamar Barlovento-Garrote. Trobades en les quals embarcacions i membres del CNCB han jugat un gran paper aconseguint portar la victòria a Cambrils després de mol temps. El Club Nàutic Cambrils reforçarà enguany la seva aposta per la promoció de la pesca amb la posada en marxa d’una comissió que vetllarà per la millora de les propostes actuals i per l’augment d’activitats de pesca al Club.

Un altre acte destacat ha estat la celebració de la Nit de la Vela. Aquesta, juntament amb el tradicional sopar social del Club i el sopar de Palanqueros, han estat algunes de les activitats socials que la situació ha permès celebrar al llarg dels darrers mesos. El calendari anual ha inclòs també altres propostes socials com les classes de ioga que s’han realitzat amb gran èxit al llarg de l’estiu. Altres, com els tastos de vi, han hagut d’ajornar-se a causa de la situació de la pandèmia i per seguretat però es reprogramaran per 2022.

Entre l’activitat social que s’ha pogut dur a terme al llarg del darrer any, cal destacar especialment la iniciativa solidària realitzada el passat mes d’agost de la mà del grup de nedadors i nedadores Malalts d’Aigua en favor de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. El Club Nàutic Cambrils es va implicar especialment en aquesta causa i és un orgull per al Club formar part d’accions solidàries que permeten contribuir a causes tant importants com aquesta. A més, 2021 ha suposat també la renovació de la bandera blava pel CNCB. Un guardó internacional que premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis; així com la informació i educació ambiental. Poden reviure molts d’aquests moments a través de totes les fotografies que trobaran als nostres àlbums de Flickr.

Per tot plegat, el Club Nàutic Cambrils tanca aquest 2021 amb satisfacció, veient com es refermen els objectius estratègics de sumar nous socis, usuaris i transeünts, com avancem en la difusió i oferta d’activitats nàutiques; a més de gestionar millor les nostres infraestructures sent més competitius. Encarem el nou any amb optimisme i aquest 2022 es continuarà treballant en la millora de les instal·lacions i els serveis del Club per tal d’atreure a més socis i transeünts, contribuint al creixement, qualitat i posicionament del CNCB com a Club de referència.

Totes les novetats les podran seguir puntualment a través de les xarxes socials del CNCB i també a través d’aquest magazine digital. El magazine tornarà a partir de gener i passarà a ser de periodicitat mensual incloent actualitat, entrevistes amb els protagonistes del Club, a més d’informació de servei.

El Club Nàutic Cambrils us desitja un molt bon any nou i molta salut!

Facebook Comments

Deixa un comentari