Laura Williams i Joan Fargas, regatistes del Club Nàutic Cambrils, tanquen l’any a la 46a Christmas Race de Palamós i fan pòdium a la Halloween Race de Salou

Laura Williams es proclamava campiona femenina a Salou i Joan Fargas es posicionava segon absolut, a més de primer sub16. La competició va estar marcada pel fort vent, que només va permetre la realització d’una prova diumenge.

El Club Nàutic Salou va acollir la competició el cap de setmana del 19 i 20 de novembre, per a les classes Ilca 4 i Ilca 6. Una regata marcada per les fortes ratxes de vent de Mestral de la jornada de dissabte, que van superar els 30 nusos i van impossibilitar la realització de cap prova als 59 participants de la competició.

Diumenge, en canvi, el vent va baixar la intensitat arribant als 25 nusos de màxima. Tot i així es va poder celebrar una única prova, en la qual el cambrilenc Joan Fargas es va posicionar segon en la general i primer sub 16. La competició la guanyava Ot Puig, del Club Nàutic Vilanova. La tercera posició va ser per a Guillem de Llanos, del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

Per la seva banda, Laura Williams es proclamava Campiona femenina, quedant 13a en la classificació general.

Després de la primera prova, el comitè de regates decidia anul·lar la resta de proves per l’increment de la velocitat del vent, que tornava a pujar fins als 35 nusos.

L’equip del Club Nàutic Cambrils el completaven Andrea Dessard, Ariadna Ferrer i  Alejandro Ferrero, tots ells acompanyats pel seu entrenador Guillem Griñó.

Tancant l’any a la 46a Christmas Race de Palamós

Joan Fargas i Laura Williams tornaven a competir un mes més tard. Aquest cop a Palamós, des del dilluns 19 fins a aquest dijous 22 de desembre, amb un flota en la seva classe de 60 regatistes i un total per classes de 365 esportistes.

La jornada inaugural es celebrava amb tres proves i 15 nusos de garbí. Dimarts, situació meteorològica semblant, arribant a ratxes de 21 nusos, i pocs canvis en la part alta de la classificació. De fet les tres primeres jornades han estat marcades pel vent de sud-sudoest que va permetre la celebració de 8 proves per a totes les classes.

Va ser la quarta i última jornada quan el vent va fallar i no va aparèixer, fet que va fer esperar a la flota la sortida fins les dues del migdia, moment en el qual es va decidir donar per finalitzada la jornada.

Finalment els regatistes de Cambrils acomiadaven l’última cita de l’any amb bon sabor de boca. El cambrilenc Joan Fargas tancava la seva participació amb una desena posició, mentre que  la seva companya d’equip, Laura Williams, acabava en la posició trenta-tres.