L’embarcació Capricho, de Luís Sánchez, del Club Nàutic Cambrils, guanya la prova de Cambrils del Concurs Curricà Coster 11è Interclubs Costa Daurada

Cranc Pelut, de Salvador Roig, del Reial Club Nàutic de Tarragona, es classifica segon i guanya, a més, el premi a la peça major. Irene V, de Jordi Coderch, del CNCB, queda en tercer lloc.

La segona prova del Concurs Curricà Coster 11è Interclubs Costa Daurada es celebrava el passat dissabte 14 d’octubre al Club Nàutic Cambrils amb 17 embarcacions participants. La competició començava a les 8:30h. Va ser un matí bastant prolífic per a la majoria de les embarcacions, tot i que no totes van arribar al pes mínim per puntuar. El bon temps les va acompanyar i cap a la una del migdia començaven a entrar els primers participants. Va ser llavors quan es va realitzar el pesatge, acompanyat de vermut, a càrrec de Vermuts Miró, per a tot seguit, celebrar el dinar de germanor al Restaurant del CNCB. Una llarga taula convocava a tots els participants, que van donar mostra de la bona sintonia que viu la secció de pesca.

Un cop acabades les postres, es van donar els premis. En aquesta ocasió l’embarcació Capricho, de Luís Sánchez, del Club Nàutic Cambrils, era la vencedora, amb 8,6 quilos de captures. Cranc Pelut, de Salvador Roig, del Reial Club Nàutic de Tarragona, es classificava segon amb 6,9 quilos i guanyava, a més, el premi a la peça major. La mateixa embarcació va ser la guanyadora de la primera prova, que es va celebrar a Tarragona el 30 de setembre. Finalment Irene V, de Jordi Coderch, del CNCB, quedava en tercer lloc, amb 4 quilos de captures. La jornada acabava amb un sorteig de diferents obsequis.

El concurs Curricà Coster 11è Interclubs Costa Dauradafinalitzarà a Salou el 28 d’octubre. Al final de la lliga, s’atorgarà la Copa Interclubs de Campió Absolut, a l’embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts durant les tres mànegues.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR.

Facebook Comments

Deixa un comentari