El regatista del Club Nàutic Cambrils Miguel García guanya el Trofeu Port Masnou en Ilca 4

El seu company d’equip Pepe Peñaranda s’enduia el bronze. Gisel Fontana quedava tercera classificada femenina. La competició celebrada aquest darrer cap de setmana del 14 i 15 d’octubre al Club Nàutic Masnou, ha comptat amb 88 regatistes de tot Catalunya de les classes Ilca 4 i Ilca 6.

L’equip d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils tornava ben satisfet del seu pas pel Trofeu Port Masnou, celebrat al Club Nàutic Masnou. I és que han estat tres els regatistes que pujaven al pòdium després de tres proves.

Dissabte, el primer dia, no es van poder celebrar les regates programades per falta de vent. Diumenge, en canvi, amb un vent de component Est i una intensitat que anava dels set als nou nusos les dues flotes, Ilca 4 i Ilca 6, van completar tres proves cadascuna.

En el repartiment de premis, Miguel García quedava primer en Ilca 4 i el seu company d’equip Pepe Peñaranda s’enduia el bronze. Gisel Fontana quedava tercera classificada femenina.

L’equip cambrilenc el completaven Joan Fargas, Joan Gil, Daniel Pérez, Roger Ramon, Félix Ramos i Àlvar Vila, acompanyats dels seus entrenadors Ricard Castellví i Sergi Sevil.

Facebook Comments

Deixa un comentari