L’embarcació Garrote, de Miguel Sánchez, guanya el Concurs de Pesca del Calamar del CNCB

L’embarcació Garrote, de Miguel Sánchez, ha estat la guanyadora del Concurs de Pesca del Calamar del CNCB d’aquest 2021. L’embarcació del CNCB es feia amb la primera posició de la competició amb 13 peces que van sumar 1380 punts. En segona posició es va situar l’embarcació Trampa IV, de Fernando Garcia, també del CNCB. El podi es completava amb l’Irene 4, de Jordi Coderch, de Cambrils. El premi a la peça més gran se’l va endur l’embarcació Yeyela del CNCB, capitanejada per Yeyes Pigem.

A la competició hi van participar una vintena d’embarcacions i totes elles van obtenir captures. De fet es van pescar 125 calamars en total. Va ser una magnífica jornada de pesca que va començar a dos quarts de quatre de la tarda de dissabte amb la reunió de patrons a la zona de l’escola de vela, per tot seguit donar inici al concurs, que va durar tres hores.

A les set de la tarda els participants arribaven a port per realitzar el pesatge de les seves captures per tal de poder obtenir la puntuació.

La jornada va tancar amb un sopar ben especial al Barlovento, durant el qual es va realitzar l’entrega de premis i es va fer  un sorteig d’obsequis per gentilesa dels patrocinadors del concurs organitzat pel CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari