Pòdiums del Club Nàutic Cambrils a les regates de Salou i Vilanova

El regatista cambrilenc del Club Nàutic Cambrils, Món Cañellas, quedava primer màster i tercer en la general de la classe Ilca 6 en la Regata Halloween Race Salou, celebrada aquest passat cap de setmana del 20 i 21 de novembre. El seu company de Club, Sergi Sevil, va ser primer sub21 masculí i quart en la general de la competició disputada en aigües de Salou. Una competició, però, complicada per la falta de vent. De fet dissabte no es va poder celebrar cap prova. Diumenge amb una única prova, es va salvar la regata.

També en Ilca 6 hi va prendre part Santi Alberto, que quedava sisè en la general.

Per la seva banda, en la classe Ilca 4 el CNCB va estar representat pels i les regatistes Ramon Fernández, Ariadna Ferrer, Alejandro Ferrero, Marianna Guinart i Laura Williams.

La regata, organitzada pel Club Nàutic Salou, era de nivell 2, corresponent al Circuit Català.


Els mateixos dies l’equip d’Optimist G1 del Club Nàutic Cambrils va desplaçar-se fins a Vilanova i la Geltrú per disputar la regata “Ça Llacuna”. El regatista del CNCB, Miguel Garcia, es feia amb la tercera posició de la competició. La manca de vent va ser també la protagonista d’aquesta competició. Sobretot dissabte, dia en el qual no es va poder fer cap mànega. Diumenge, amb unes condicions una mica millors, el comitè va decidir treure la flota a l’aigua per facilitar que, com a mínim, es pogués fer una de les proves previstes. Els cinc nusos de vent van permetre disputar una única prova que el regatista Miguel Garcia va aprofitar al màxim i en la qual va aconseguir fer podi. La competició també va comptar amb la participació dels esportistes del Club Nàutic Cambrils Gonzalo Alberto, Joan Domingo, Joan Fargas, Gisel Fontana, Joan Gil, Albert Gimeno, Cristina Guillén, Iker Múgica, Sergi Muñoz, Daniel Pérez, Pepe Peñaranda, Félix Ramos, Roger Ramon i Àlvar Vila.

Facebook Comments

Deixa un comentari