L’embarcació “La Marta” d’Anton Callau del CNCB queda tercera a la segona màniga del Concurs de Pesca Curricà Coster- 9è Interclubs Costa Daurada

La tripulació de “La Marta” pujava novament al pòdium del Concurs de Pesca Curricà Coster- 9è Interclubs Costa Daurada, després d’haver-se proclamat guanyadora a la primera màniga del concurs a Cambrils. La segona cita del Campionat es va celebrar el passat dissabte 9 d’octubre al Reial Club Nàutic de Tarragona i “La Marta” d’Anton Callau del CNCB quedava en tercera posició d’entre les 15 embarcacions participants.

“La Marta” es feia amb el tercer lloc al podi amb dues captures i un total de 4 quilos 300. Per davant seu, “Hobby”, de Tarragona, amb un total de 13 quilos i mig de captura i que també s’enduia el premi a la peça més gran, que va fer 9 quilos 700. En segona posició es situava l’embarcació “Navis”, també de Tarragona i amb un total de 5 quilos 280 de captura.

Les quinze embarcacions participants sortien a primera hora del matí disposades a tenir una bona jornada de captures i, tot i que la majoria no van tenir les necessàries per puntuar, van gaudir d’una magnífica jornada per reunir-se amb companys i pescar. El pesatge a terra va precedir el tradicional dinar de germanor, que va incloure sorteig de regals i l’entrega de premis.

El Concurs de Pesca Curricà Coster- 9è Interclubs Costa Daurada finalitzarà el 30 d’octubre a Salou. Al final de la lliga, s’atorgarà un únic premi de Campió Absolut a la embarcació participant que hagi obtingut el major nombre de punts durant les tres mànegues.

Facebook Comments

Deixa un comentari