Ricard Castellví viu el seu primer SailGP a Cádiz gràcies al programa Inspire Racing

El regatista cambrilenc, Ricard Castellví, ha viscut dos dies intensos competint per primera vegada en la classe Waszp amb una quinzena de regatistes més procedents d’arreu d’Espanya. Ho feia en l’Inspire Racing, inclòs en el Circuit del SailGrandPrix. El Sail GP Inspire és el primer programa mundial de vela i carreres professionals per a joves que busca acompanyar-los en la recerca de noves oportunitats professionals i esportives fomentant la inclusió.

El Circuit del SailGrandPrix feia la seva sisena parada de la segona temporada els dies 9 i 10 d’octubre a Cádiz. Tot un espectacle que Castellví ha viscut d’aprop, competint en l’Inspire Racing.

L’aventura del regatista del CNCB començava dimecres 6 d’octubre amb una primera ronda d’entrenaments i la possibilitat de conèixer de primera mà la logística d’un campionat d’aquesta magnitud. Dijous va ser el torn per nous entrenaments, mentre que divendres es vivia la jornada classificatòria prèvia a les regates de dissabte i diumenge, que es van celebrar amb bastant vent.

Ricard Castellví ha tornat de Cádiz amb molta adrenalina i havent aprofitat al màxim l’experiència. El seu bon nivell i la seva constància l’han fet mereixedor d’una plaça dins el programa Inspire Racing competint per primer cop en la classe Waszp.

La competició Sail GP Inspire s’ha fet en paral·lel a la Spain SailGrandPrix | Andalucía -Cádiz, un campionat que no va deixar indiferent al públic amb els catamarans voladors més ràpids del món. Aquesta era la primera vegada que els F50 navegaven en aigües espanyoles. Un premi que en aquesta ocasió ha guanyat la tripulació australiana.

Facebook Comments

Deixa un comentari