L’equip de marineria del Club Nàutic Cambrils aprofita gener per fer el manteniment més feixuc

L’entrada del port va variant la seva imatge. Una postal cada cop més neta i ordenada gràcies als treballs de reparació i manteniment que efectua l’equip de marineria del Club Nàutic Cambrils. Tot i que al llarg de l’any porta a terme les tasques habituals de revisió i neteja de totes les instal·lacions i embarcacions, és al gener quan fa incís a aquelles feines més pesades, coincidint amb una menor afluència d’usuaris al port i que són més complicades de realitzar en altres moments de l’any, quan el trànsit d’embarcacions és major.

És el cas, per exemple, de la reparació del flotador del pantalà de la benzinera, que s’ha desmuntat, netejat i tornat a col·locar. O el sanejament dels de pilars i suports del moll d’espera. També s’han efectuat feines de neteja d’òxid en diverses instal·lacions, així com de pintura.

D’altra banda, l’equip de manteniment de la secció esportiva també ha aprofitat aquest mes per fer una posada a punt, sobretot de les embarcacions. S’han reparat, netejat, pintat i col·locat vinils als raqueros i s’han fet les revisions i manteniment mecànic de les llanxes, a més d’ordenar totes les embarcacions a l’esplanada de la secció esportiva.  

Tot per tal que els propers mesos la dedicació pugui ser cap a d’altres temes més organitzatius i de manteniment habitual. Tanmateix, des del CNCB es vetlla perquè els recursos del Club, que alhora són els recursos dels socis, estiguin cada cop més ben gestionats, donant així els resultats òptims pels serveis i la qualitat que s’ofereixen. 

Facebook Comments

Deixa un comentari