Els equips de regates del Club Nàutic Cambrils gaudeixen de la Nit de la Vela

Una vuitantena de persones, entre regatistes, entrenadors, autoritats i famílies van celebrar la bona feina feta pels equips regates del CNCB durant 2023. Va ser el dissabte 3 de febrer al vespre quan va tenir lloc la tradicional Nit de la Vela. Una vetllada en la qual es reconeixen el treball, esforç i èxits dels regatistes que conformen els equips de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils.

La festa va reunir tots aquells que estimen la vela. Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva, donava la benvinguda a tothom per donar pas a Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, qui agafava la paraula per destacar l’esforç i treball que s’està fent al Club a la secció esportiva i a totes les àrees de l’entitat per tal que els seus socis i usuaris gaudeixin de la nàutica de forma excel·lent. Per la seva banda, Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, va recalcar el bon fer del Club Nàutic Cambrils i la seva cura en cada detall. Camí Mendoza, regidora d’esports, destacava la gran activitat del CNCB amb la vela i la seva implicació amb el municipi.

Seguidament era Aleix Monmany qui presentava els diferents membres dels equips de regates de cada classe, fent-los-hi entrega d’un obsequi. Seguidament els esportistes amb trofeus destacats a nivell català, nacional, europeu i mundial van rebre un record molt especial. La foto final de grup donava pas al sopar. La festa acabava amb un espectacle de màgia, deixant així un molt bon sabor de boca a la nit, que va posar de manifest el bon ambient que viu la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils.  

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari