El Barlovento i les seves postes de sol al Heraldo de Aragón

El Club Nàutic Cambrils té a les seves instal·lacions un dels espais de la localitat favorits per molta gent. El Barlovento és un dels locals amb més encant de Cambrils i la seva ubicació i oferta el fan cita obligada. La premsa aragonesa ha reconegut també aquesta setmana aquest fet i l’Heraldo de Aragón ha inclòs el Barlovento a un article sobre les millors guinguetes de Cambrils.

El Barlovento és un punt de trobada per socis i sòcies, regatistes de l’escola de vela o usuaris que simplement volen gaudir d’aquest lloc privilegiat a Cambrils. I és que des d’allí es contempla la millor postal del municipi, sigui quina sigui l’hora. Però sobretot les postes de sol són les que guanyen més adeptes. Gaudir del capvespre amb una copa o sopant allà. Un moment per relaxar-se i donar per finalitzat el dia.

Amb tot, el Barlovento obre a les 9 del matí i ja no atura la seva activitat fins dos quarts d’una de la matinada, complint així amb les actuals restriccions horàries marcades per les autoritats al sector de la restauració. El Barlovento, que tornava a obrir per Setmana Santa, ha adequat l’espai per al servei posant especial atenció al compliment de totes les mesures de seguretat i higiene.

Facebook Comments

Deixa un comentari