Empitjora el temps aquest cap de setmana

Durant la matinada de dissabte augmentaran els intervals de núvols baixos a la meitat sud del litoral i prelitoral. Al final del dia la precipitació tendirà a restringir-se al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral. La precipitació serà d’intensitat entre feble i moderada, anirà sovint acompanyada de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa.

El vent serà fluix i variable de matinada amb predomini del terral al litoral. La resta del dia, el vent bufarà entre fluix i moderat de component sud i est al litoral i de component sud i oest a l’interior.

Diumenge durant la matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral i altres punts de la meitat est. Al llarg del matí s’obriran clarianes.

Fins a primera hora del matí s’esperen ruixats al sud de la costa Brava i al litoral i prelitoral central.

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa, sobretot a Ponent. La màxima quedarà semblant.

Fins a migdia bufarà vent de components nord i oest entre fluix i moderat, si bé amb intervals de vent fluix i variable al terç nord i al sector central del litoral i prelitoral, on al matí predominarà el vent de components sud i est amb alguns cops moderats.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem maror tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari