Lucas Montiu i Manu Alegret, Campions de Catalunya d’Optimist G3

Més de 90 regatistes de tot Catalunya es van donar cita al Campionat de Catalunya d’Optimist G3, disputat aquest passat cap de setmana 21 i 22 de maig al Club Nàutic Garraf. Entre tots ells, set regatistes del Club Nàutic Cambrils, dos dels quals tornaven a casa amb el campionat a les mans.

Nou cap de setmana de rècord per als regatistes del Club Nàutic Cambrils, que s’han proclamat Campions de Catalunya d’Optimist G3 al Campionat disputat al CN Garraf. Lucas Montiu pujava al pòdium com a Campió sub16 a més de quedar tercer a la general; mentre Manu Alegret ho feia en categoria sub13. No eren els únics amb trofeus.  Andrea Dessard es proclamava Subcampiona de Catalunya sub16 femenina i Adriana Penas tornava a Cambrils com a Subcampiona de Catalunya sub13 femenina.


La competició es va disputar entre dissabte i diumenge amb sis proves en total i ha reunit a més de 90 regatistes d’arreu de Catalunya. Dissabte s’iniciava la jornada amb poc vent, que va anar pujant dels 8 als 13 nusos. Diumenge, amb un vent més estable d’entre 12 a 14 nusos, els regatistes van navegar més còmodament.


El Club Nàutic Cambrils valora molt positivament el paper de tot l’equip desplaçat fins al Campionat de Catalunya d’Optimist G3. Cal destacar que, a més dels tres guardonats, també hi van tenir una molt  bona participació Arturo Conchillo, Manuela Estrada i Marc Peiró. Tots ells acompanyats per la seva entrenadora, Miriam Oliva.

La seva propera cita serà l’últim cap de setmana de juny al Balís amb la regata ACCIO.

Facebook Comments

Deixa un comentari