Marina Day el 9 de juny, jornada de portes obertes al Club Nàutic Cambrils

 

El Club Nàutic Cambrils es suma un any més al Marina Day, la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) a la qual 30 ports de tota la geografia espanyola s’hi han unit amb la intenció d’apropar-los al ciutadà. Durant tot el dia s’organitzaran multitud d’activitats tant nàutiques com culturals, gastronòmiques, d’oci i d’altres àmbits destinades a tota la família.

El Vine a conèixer-nos. Passa-hi tot el dia! Passeja’t per les nostres instal·lacions, diverteix-te amb els esports nàutics que t’oferim i gaudeix del bon ambient, les vistes i el menjar als nostres punts de restauració!

A més, aprofita per ser espectador del Campionat de Catalunya d’Optimist G3, que es celebra els dies 9 i 10 de juny al Club.

Aprofita el Marina Day per fer vela amb raquero, Paddle Surf, caiac i banana de forma gratuïta el dissabte, de 10h a 14h i de 15 a 19h, a la zona de l’escola de vela.

Podràs informar-te de tots els nostres serveis, les nostres activitats d’estiu per a totes les edats i els diferents cursos de l’Acadèmia Nàutica.

Vine a visitar-nos i assaboriràs el món nàutic de la millor manera!

Més informació a la web del Marina Day

Facebook Comments

Deixa un comentari