‘Memories’, la nova exposició de l’artista Dolors Castells arriba al CNCB del 7 al 27 de setembre

La nova exposició de l’artista Dolors Castells arriba al CNCB del 7 al 27 de setembre. Sota el nom de ‘Memories‘, la mostra compta amb més d’una quinzena d’obres de diferents mides on l’artista fa una interpretació del món actual des del punt de vista de l’art. L’exposició es complementa amb una dotzena de paisatges urbans, marines i motius florals en formats horitzontals de 70×35 i 40×40.

Castells assegura que totes les pintures d’oli fan referència a fets importants que han marcat la història del món dels darrers anys. De fet, és una col·lecció d’imatges relatades moltes d’elles a través dels titulars dels diaris. L’artista sosté que els quadres tenen el desig d’endinsar-se en la quotidianitat del dia a dia. Així, és la voluntat d’obrir una finestra al món des d’una visió subjectiva i un doble llenguatge: la visual i plàstica, d’una banda i d’altra, el llenguatge escrit dels diaris i els mitjans de comunicació.

Memories‘ arriba al CNCB a partir d’aquest dissabte després de passar per Nova York i Corea del Sud. A partir del 12 d’octubre es podrà veure a Roma (Itàlia).

Facebook Comments

Deixa un comentari