Sol, cel serè y vent fluix marquen el primer cap de setmana de setembre

Durant tota la jornada del divendres i el dissabte hi haurà intervals de núvols baixos al Nord del litoral i prelitoral central, més abundants fins a mig matí, que deixaran el cel localment entre mig i molt ennuvolat. A la resta del territori, domini de l’ambient assolellat amb el cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts. Visibilitat entre bona o excel·lent. Amb tot, fins a primera hora del matí hi haurà boirina a valls i fondalades de l’interior de la meitat Est.

Mestral fluix amb cops moderats a l’extrem Sud fins a migdia i novament a la nit. A la resta, bufarà vent fluix i de direcció variable, amb predomini del component Sud i Oest a la meitat Oest; i del component Sud i Est a la meitat Est al centre de la jornada.

Fins a mig matí del diumenge, domini de l’ambient assolellat, tot i que amb intervals de núvols baixos a punts de la depressió central, Nord del litoral i prelitoral central i Sud de la Costa Brava, que deixaran el cel localment mig ennuvolat. A partir de la tarda creixeran núvols. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant en general i lleugerament més alta a la meitat Sud.

Facebook Comments

Deixa un comentari