Menys d’un mes per a la celebració del Sopar Social

Bon menjar, sorpreses, bona companyia, música i un lloc amb molt d’encant… Tot això els espera als socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils el dissabte 7 de setembre. A la nit es celebra el Sopar Social, un dels actes més populars del Club. La festa, com és habitual, té doble objectiu. D’una banda homenatjar als socis que porten 25 o 50 anys al Club i d’altra, acomiadar l’estiu i gaudir dels amics i la bona companyia.

El sopar se celebrarà en una gran carpa a la zona de la nova L3 amb un sopar molt especial, cuidant fins l’últim detall on el bon menjar i les sorpreses hi estaran presents. La vetllada s’allargarà fins ben entrada la nit amb DJ i molta música.

El menú d’aquest any tindrà un preu de 40€ per soci i constarà d’un aperitiu amb 5 plats per escollir, ‘Show Cooking’ de carn i peix, un primer i un segon plat. El menú es completa amb postres, bodega i cafès o infusions.

Serà una nit màgica a la qual convidem a tots els socis per tal de ser el màxim de persones i aconseguir que sigui inoblidable!

Facebook Comments

Deixa un comentari