La nuvolositat, el poc vent i alguna pluja marquen el cap de setmana

Divendres el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat a la meitat Sud del litoral i del prelitoral fins a mitja tarda, tot i que al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar en aquest sector. Fins a migdia s’esperen alguns ruixats al litoral central i al litoral del Camp de Tarragona. Seran d’intensitat feble o moderada. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. A partir del migdia s’imposarà el vent de component Sud en general, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre. Al final del dia el vent tendirà a quedar novament fluix i de direcció variable amb predomini del component Sud al litoral.

El dissabte el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat la meitat Sud del litoral i del prelitoral fins a mitja tarda, tot i que al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar en aquest sector. Fins a migdia s’esperen alguns ruixats al litoral central i al litoral del Camp de Tarragona. Seran d’intensitat feble o moderada i s’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Vent fluix i de direcció variable a l’inici i al final del dia, amb terral matinal al sector central del litoral i predomini del component Sud al Delta de l’Ebre. Durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent de component Sud, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a l’interior de les Terres de l’Ebre.

Finalment, el diumenge el cel estarà serè o poc ennuvolat en general per bandes de núvols alts, sobretot a partir de la tarda. A més hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, més abundants i compactes a l’inici i al final del dia.

El vent oscil·larà entre els 3 i els 7 nusos de mitjana al llarg del cap de setmana. Mentre que el divendres serà de garbí, dissabte i diumenge serà de xaloc.

Facebook Comments

Deixa un comentari