Més d’un centenar de persones participen a la festa final dels cursos d’estiu del CNCB

El Club Nàutic Cambrils va celebrar el passat dissabte 19 d’agost la festa final de l’estiu dels cursos de vela, estades nàutiques i Casal de Mar d’aquest estiu 2023. A ella hi estaven convidats tots els alumnes que hi ha passat per ells. Una trobada de tots els alumnes i monitors per viure la navegació d’una forma diferent. I és que des de la secció esportiva es van preparar raqueros, caiacs i SUPs i els assistents van poder pujar en tots ells i divertir-se amb els seus familiars, demostrant les habilitats apreses durant les setmanes en les quals hi han estat inscrits.

La festa, a la qual hi van assistir bona part dels alumnes d’aquest estiu, començava a les deu del matí amb la benvinguda als participants, per tot seguit preparar-se per sortir a l’aigua. Van ser tres hores en les quals el bon ambient i la nàutica van ser els protagonistes. Nens, pares i avis van navegar, fer esport i jugar a més de poder gaudir d’un aperitiu a càrrec del Barlovento.

A la una del migdia, l’equip de monitors, amb Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva, al capdavant, van explicar el funcionament dels equips de regates per a la propera temporada.

Tot i que es celebrés la festa final, encara queda una última setmana, la del 28 d’agost, amb la qual sí es donaran per finalitzats els cursos de vela, estades nàutiques i Casal de Mar.

Enguany han estat més de 600 nois i noies i adults els que han fet activitats amb l’oferta d’estiu del Club Nàutic Cambrils.

Poden veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari