Més esports nàutics el mes d’agost

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils encara les activitats d’estiu del mes d’agost amb força i il·lusió després d’un juliol intens i molt animat, tenint en compte la situació actual.

Des dels 4 anys i fins que el cos aguanti, tots aquells que volen poden gaudir amb totes les mesures de seguretat i higiene de la navegació en algunes de les seves variants. Els més petits fan Casal de Mar, divertint-se i aprenent noves coses sobre l’entorn marítim. I a partir dels 8 anys poden fer vela o estades nàutiques, on practiquen caiac, SUP i banana, a més de vela. També hi ha els cursos de windsurf i Raquero.

Durant el mes de juliol han passat gairebé 400 alumnes per l’escola de vela, sempre seguint els protocols marcats, com prendre la temperatura a l’arribar, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, mantenir la distància de seguretat i utilitzar mascareta, entre d’altres.

Per endavant queda tot el mes d’agost i part del setembre i des del Club Nàutic Cambrils animem a tothom a iniciar-se o seguir millorant en els esports nàutics i gaudir així de l’aire lliure i les possibilitats que ens ofereix el mar.

Les inscripcions segueixen obertes a través de la nostra pàgina web http://escolavela.clubnauticcambrils.com/

Podeu veure totes les fotos a l’àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari