Cap de setmana ennuvolat

Dissabte hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral que deixaran el cel localment molt ennuvolat, sobretot als dos extrems i a l’inici i final del dia. És possible precipitació feble, inapreciable o minsa, a l’inici i final del dia als dos extrems del litoral i prelitoral.

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot als dos extrems del litoral i prelitoral. La temperatura màxima serà semblant en general, o lleugerament més baixa al terç sud i a la resta del litoral i prelitoral.

El vent bufarà de component sud entre fluix i moderat.

Diumenge hi haurà núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral que deixaran el cel molt ennuvolat en general, sobretot als dos extrems i durant la segona meitat del dia. De matinada és possible precipitació feble, inapreciable o minsa, als dos extrems del litoral i prelitoral.

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, sobretot als dos extrems del litoral i prelitoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament, o localment moderadament, més baixa.

El vent bufarà de component est entre fluix i moderat amb una velocitat mitja de 20 nusos, arribant a ratxes de 36 nusos.

Pel que fa a l’estat del mar, dissabte tindrem marejol i diumenge el dia començarà amb maror i canviarà a forta maror.

Facebook Comments

Deixa un comentari