Miguel Garcia guanya la IX Guíxols Cup d’Ilca 4 i Joan Fargas queda tercer

L’equip d’Ilca 4 del Club Nàutic Cambrils ha participat a la IX Guíxols Cup aquest passat cap de setmana del 13 i 14 de gener. Una competició organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols que ha tingut 69 regatistes de tot Catalunya.

Quatre proves són les que s’han disputat durant el cap de setmana per als Ilca 4 i 6 a Sant Feliu de Guíxols, una dissabte i tres diumenge. I el regatista del Club Nàutic Cambrils Miguel Garcia guanyava la competició. El seu company d’equip, Joan Fargas, també pujava al pòdium per recollir el trofeu de tercer.

L’equip del Club Nàutic Cambrils el completaven Andrea Dessard, Gisel Fontana, Joan Gil, Pepe Peñaranda, Daniel Pérez, Roger Ramon, Félix Ramos i Àlvar Vila, els quals,  acompanyats pels seus entrenadors Ricard Castellví i Sergi Sevil, obtenien molt bons resultats d’entre els 45 participants en la seva classe.  

D’altra banda, després dels resultats de la regata es coneixien els regatistes seleccionats per anar amb la Federació Catalana de Vela a la Copa de España de Ilca 4 que es celebra del 18 al 21 de gener a Valencia. Joan Fargas i Félix Ramos han estats els classificats. A més també hi participaran amb el Club Nàutic Cambrils Gisel Fontana, Pepe Peñaranda, Roger Ramon i Àlvar Vila. 

Un cop més l’equip d’Ilca 4 celebra bones notícies. I en gran part és per la bona feina feta des del cos tècnic, encapçalat per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del CNCB.

Facebook Comments

Deixa un comentari