El Club Nàutic Cambrils tornarà a acollir la 3a Travessa Swim For ELA

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La tercera edició d’aquesta iniciativa es presentava el dijous 18 de gener al vespre al Club Nàutic Cambrils amb més de 100 persones. L’associació Swim For ELA explicava les novetats d’enguany al voltant de la travessa, que es celebrarà el dissabte 11 de maig.

L’èxit de les passades edicions referma les ganes de seguir amb la iniciativa de l’associació Swim For ELA, que treballa en la tercera edició de la travessa des de fa temps. En menys de quatre mesos es tornarà a celebrar aquesta cursa en la qual el guanyador és la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Des de les 10 del matí del dissabte 11 de maig, la zona esportiva del CNCB acollirà activitats nàutiques i d’oci per a tots els públics a l’espera de l’arribada dels equips de nedadors i nedadores que cobriran el tram Ametlla de Mar/Calafat – Cambrils. Tot el recaptat es destinarà a la investigació de l’ELA i a l’acompanyament de les persones afectades per la malaltia i les seves famílies.

Els equips participants sortiran del Port de Calafat i cobriran els 23 km que els separen de Cambrils. Precisament ahir a les nou de la nit s’obrien les inscripcions a la web swimforela.com.

Als nedadors i nedadores, es sumaran a les embarcacions que els acompanyaran en el seu recorregut; a més dels voluntaris i voluntàries i de l’organització. Durant tot el matí a la zona de la secció esportiva es destinarà un espai per a les entitats solidàries i empreses col·laboradores de la Travessa.

La 3a Travessa Swim For ELA es presentava ahir dijous al vespre al Club Nàutic Cambrils. L’acte va comptar amb diferents autoritats. Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, qui es mostrava satisfet perquè la Costa Daurada sigui la capital de la solidaritat envers l’ELA.

Jordi Cervera, secretari de l’associació Swim For ELA, assegurava que la travessa solidària Swim for ELA està creant empremta i interès des de fa setmanes.

Merche Dalmau, presidenta de l’associació Swim For ELA, assegurava que arran d’aquesta iniciativa i la seva gran repercussió, hi ha un abans i un després de l’ELA.

Joana Bono, cap de comunicació de l’associació Swim For ELA, va ser l’encarregada de presentar l’extens programa d’activitats de la jornada i les diferents empreses i entitats que hi col·laboraran.

Una de les novetats d’enguany serà la realització d’un curtmetratge documental a càrrec del productor i director de cinema Daniel Villanueva, qui agraïa l’oportunitat de sumar-se a aquesta aventura.

Eva del Amo, alcaldessa de l’Ametlla de Mar, assegurava que era impossible no sumar-se a la travessa.

La presentació la tancava Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils, que va agrair la implicació de tots qui feien possible la travessa.

Seguidament va tenir lloc un dels moments més emotius de la nit. L’artista David Callau va pintar en directe el cartell d’aquesta tercera travessa Swim For ELA.

L’acte finalitzava amb un tast de vins Secrets de Mar de Clos Galena, formatges de Queviures Ollé Jansà i virtànies de Virginias per a tots els presents.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari