Miguel Garcia, regatista del Club Nàutic Cambrils, es proclama Campió de Catalunya d’Ilca 4

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Gisel Fontana ha estat la Subcampiona de Catalunya femenina. El Campionat s’ha celebrat al Club Nàutic el Masnou en dos caps de setmana i els regatistes del CNCB han obtingut excel·lents resultats.

L’expedició del Club Nàutic Cambrils, formada per nou regatistes, ha tornat del seu pas pel Campionat de Catalunya d’Ilca 4 molt satisfeta. I és que fins a cinc regatistes pujaven al pòdium ahir diumenge.

El Club Nàutic Masnou ha estat la seu d’una competició que tot i celebrar-se en dos caps de setmana, els seus participants només van navegar el diumenge 17 de març, realitzant-se quatre proves. El primer dissabte, tot i estar preparats a l’aigua, van haver de tornar a terra per falta de vent. La manca de vent també va fer la guitza als regatistes aquest segon cap de setmana, en el qual no es va poder realitzar cap prova.    

D’aquesta manera, ahir diumenge 24 de març, en el repartiment de premis, els regatistes del Club Nàutic Cambrils celebraven els bons resultats.

Un flamant Miguel Garcia pujava al pòdium per recollir el seu trofeu de Campió de Catalunya absolut d’Ilca 4. També recollia el trofeu com a vencedor sub18. Àlvar Vila l’acompanyava en el pòdium amb el seu bronze a la general i també sub18.

Gisel Fontana es proclamava Subcampiona de Catalunya femenina, a més de ser segona femenina sub18.

En el pòdium sub16 Félix Ramos era primer i Roger Ramon, tercer.

L’expedició la completaven Joan Fargas, Joan Gil, Daniel Pérez i Pepe de Peñaranda, acompanyats pels seus entrenadors Ricard Castellví, Oriol Oliva i Sergi Sevil, que sota les directrius d’Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva, han tornat a aconseguir uns resultats excel·lents.

Facebook Comments

Deixa un comentari