Martina Graus, regatista del Club Nàutic Cambrils, copsa els pòdiums de la 3a Easter Cup

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Coincidint amb l’Easter Camp del Club Nàutic Cambrils, els dies 23 i 24 de març s’ha celebrat la tercera edició de l’Easter Cup. Es tracta d’una competició per als més petits, els Optimist B. Una experiència que els ha servit per agafar més experiència i gaudir de la competició.

Els regatistes més joves, els d’Optimist B, prenien part aquest cap de setmana en la 3a Easter Cup, una competició a mida per a ells. Dels clubs nàutics d’Hospitalet Vandellós, Salou i Vilanova, a més de Cambrils, han estat onze els joves que han sortit a l’aigua tant dissabte com diumenge.  

Amb una meteorologia perfecta, els regatistes van completar quatre proves dissabte i quatre més diumenge, tots dos dies amb vent de mestral. 

Diumenge a la tarda es va celebrar el repartiment de premis i Martina Graus era la vencedora absoluta de l’Easter Cup. A més, recollia trofeu de primera en les categories  Sub16, sub 13 i sub 11. La segona posició va ser per Sibylle Reess del Club Nàutic Vilanova i la tercera per a Anna Simó, també del Club Nàutic Cambrils. Simó també quedava tercera en sub 16.

De Cambrils també hi van prendre part Sofia Molero i Stel·la Pregonas. Totes elles van estar acompanyades per les seves entrenadores Bea Muro i Ariadna Ferrer, que celebren els bons resultats gràcies a la direcció marcada per Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva.

Facebook Comments

Deixa un comentari